Sprekers

Maurice Pasman.jpg
Maurice Pasman
Informatiebeveiligingsspecialist
Logius

Maurice Pasman is informatiebeveiligingsspecialist en sinds vier jaar werkzaam bij Logius. Hij is binnen de Beheerorganisatie eHerkenning verantwoordelijk voor de organisatie van informatieveiligheid. Daarnaast is Maurice werkzaam als ISO 27001-auditor en publiceert hij toegankelijke artikelen om het bewustzijn van het grote publiek te vergroten.

400 David Goodman_CI2017.jpg
David Goodman
Principal Consultant Analyst
TechVision Research

David Goodman has over 25 years experience in senior identity management positions in Europe and the US. He has worked as a technology analyst and consulted with some of the largest companies in Europe and the US. Based in Scotland, he graduated from the University of Manchester and completed a doctorate from the University of Oxford.

Daan van den Eshof_CI2017.jpg
Daan van den Eshof
Productmanager
Rabobank

Daan van den Eshof is binnen Rabobank verantwoordelijk voor Rabo eBusiness propositie waarmee het  partnership met Signicat succesvol ingezet kan worden bij klanten die hun online dienstverlening willen verbeteren.

Jaap-Henk Hoepman_IAM2017.jpg
Jaap-Henk Hoepman
wetenschappelijk directeur
Privacy & Identity Lab

Jaap-Henk Hoepman (1966) is Universitair Hoofddocent bij de Digital Security groep van de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast is hij wetenschappelijk directeur van het Privacy & Identity Lab. Hij doet onderzoek op het gebied van privacy by design en privacy vriendelijke protocollen voor identity management en het 'Internet of Things'. Hij spreekt regelmatig over deze onderwerpen op nationale en internationale congressen en publiceert hierover in (inter)nationale tijdschriften. Ook treedt hij op als deskundige in de media, en schrijft hij artikelen voor de populair wetenschappelijke pers. Hij is actief in het publieke debat over privacy en veiligheid in de samenleving.

400 Sietse Ringers_CI2017.jpg
Sietse Ringers
mede-oprichter en bestuurslid
Stichting Privacy by Design

Sietse Ringers (1984) studeerde Mathematical Physics in Amsterdam, en is in 2016 gepromoveerd op het gebied van identity management en cryptografie in de computerwetenschap. Hij is betrokken bij de totstandkoming en ontwikkeling van verscheidene privacy-enhancing technologieën, waaronder een attribuut-gebaseerd credentialschema, en de IRMA software, een privacyvriendelijk en veilig authenticatiemechanisme. Daarnaast is hij mede-oprichter en bestuurslid van de Stichting Privacy by Design.

Meer sprekers worden geladen